Sök våra projekt

Här kan du se vilka projekt som just nu söker fler personer eller skicka in en intresseanmälan. Vanligtvis tillsätts nya medlemmar i början av varje projektstart men man kan även komma att få en plats senare under projektets gång. Läs vidare om varje projekt och sök till posterna via formulären.

SeeGoals

Är du taggad att tävla i robotiks-VM?
Vill du utveckla, designa och bygga fotbollsrobotar från grunden?
Låter företagsevent och jobba i team på nästan 30 personer spännande?
Sök då till SeeGoals! Vi söker personer till:

• Corporate Relations
• Electronics
• Mechanics
• Hardware
• Firmware
• Software

Sista dagen att ansöka är 1a april så söksöksök!🦾

Firefighter

I Firefighter bygger varje lag en robot som autonomt genomsöker en labyrint med mål att finna och släcka ett levande ljus. Tävlingen är öppen för alla, såväl studenter som övriga.

Battlebots

Ett helt nytt projekt inom FIA med mål att tävla i november 2024! Lag om 1-5 personer kommer bygga varsin combat robot som ska tävla om att vara den sista kvar på banan. Projektet är igång men det finns fortfarande chans att gå med i ett lag. För mer information se Battlebots egen hemsida

Robocupjunior Sverige - Funktionär

RoboCup Junior är en robottävling för barn och ungdomar upp till och med 19 år. Lagen som tävlar kommer från alla delar av Sveriges långa land och är alla här för att testa sina robotar med chans att kvala till EM och VM. Vi behöver funktionärer som hjälper till veckan innan och under tävlingsdagen. Vill du vara med och hjälpa framtidens robotdesigners få en fenomenal tävling, hänga med skönt folk och dessutom få en t-shirt och mat under tävlingsdagen? Ansök om att bli funktionär!

Hittade du inget du fastnade för? Starta ett nytt projekt!

Har du en ide för ett nytt projekt? Du kan starta ett projekt eller intresseanmäla dig för framtida projekt så hör vi av oss när något liknande dina önskemål startar upp.

Rulla till toppen