Sök våra projekt

Här kan du se vilka projekt som just nu söker fler personer eller skicka in en intresseanmälan. Vanligtvis tillsätts nya medlemmar i början av varje projektstart men man kan även komma att få en plats senare under projektets gång. Läs vidare om varje projekt och sök till posterna via formulären.

SeeGoals

Är du taggad att tävla i robotiks-VM?
Vill du utveckla, designa och bygga fotbollsrobotar från grunden?
Låter företagsevent och jobba i team på nästan 30 personer spännande?
Sök då till SeeGoals! Vi söker personer till:

• Corporate Relations
• Electronics
• Mechanics
• Hardware
• Firmware
• Software

Sista dagen att ansöka är 1a april så söksöksök!🦾

Robocup Junior Sverige

Är du sugen på att leda och arrangera nästa års Robocup Junior?

Det är en superspännande tävling som vi har arrangerat i över tio år, där ungdomar från hela landet tävlar i diverse robotrelaterade grenar.

 

Tävlingen tar plats under våren men oftast påbörjas arbetet med att arrangera tävlingen redan under hösten och under projektets gång får man lära känna nya spännande människor, företag och mycket mer.

 

 

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och vill ta del av föreningslivet utanför sektionerna. Att arrangera tävlingen är vad gruppen gör det till, så gör det till årets höjdpunkt! 

 

Anmälan kommer stå öppen till och med slutet av Nolle-p 2024, men var snabbt ute och SÖK NU!

Firefighter

I Firefighter bygger varje lag en robot som autonomt genomsöker en labyrint med mål att finna och släcka ett levande ljus. Tävlingen är öppen för alla, såväl studenter som övriga.

Battlebots

Ett helt nytt projekt inom FIA med mål att tävla i november 2024! Lag om 1-5 personer kommer bygga varsin combat robot som ska tävla om att vara den sista kvar på banan. Projektet är igång men det finns fortfarande chans att gå med i ett lag. För mer information se Battlebots egen hemsida

Hittade du inget du fastnade för? Starta ett nytt projekt!

Har du en ide för ett nytt projekt? Du kan starta ett projekt eller intresseanmäla dig för framtida projekt så hör vi av oss när något liknande dina önskemål startar upp.

Rulla till toppen